menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Werknemers ontevreden over verouderde technologie op werkplek

Uit een onderzoek door Opinium, uitgevoerd in opdracht van Ricoh, blijkt dat maar liefst 36% van de medewerkers vindt dat hun werkgever achterblijft in het toepassen van nieuwe technologieën. Ze geven aan dat hun werk makkelijker en efficiënter zou kunnen worden door bijvoorbeeld procesautomatisering en workplace experience.

Aan het onderzoek van Opinium deden duizend werknemers uit Nederland mee, evenals duizend kantoormedewerkers uit Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Maar liefst 67% (!) van die werknemers zegt meer waarde aan hun werkgever te kunnen leveren als ze over de juiste (moderne) middelen zouden beschikken.

Meer dan 30% van de ondervraagden gaf aan dat bijvoorbeeld de middelen voor remote werken niet voldoen en dat dit hun productiviteit negatief beïnvloedt. Bijna 60% gaf aan te veel tijd kwijt te zijn aan een veelvoud van administratieve taken, wat door procesautomatisering verminderd zou kunnen worden.

Voor werkgevers is het zaak iets te gaan doen met de bevindingen uit dit onderzoek en andere onderzoeken. De kans bestaat immers dat personeel wil gaan verkassen als andere werkgevers wel aan dergelijke behoeften voldoen, zo blijkt. Bijna 20% van de werknemers gaf bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de technologische software en apparaten als belangrijkste reden te zien om van baan te veranderen. Bovendien noemde 35% van de ondervraagden de arbeidsomstandigheden en hun werkervaring als reden om een andere baan te zoeken.

Wilt u weten hoe uw bedrijf er voor staat op dit gebied? Wat eventuele knelpunten zijn en welke (modernere) technologie zou kunnen helpen in uw bedrijfsvoering? Onze specialisten kunnen u daar alles over vertellen. Neem contact op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 1400. Onze professionals nemen graag met u de mogelijkheden door!
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Trots, dankbaar… opwindend nieuws!
“Met een hart vervuld van trots en dankbaarheid delen wij het opwindende nieuws dat 1Voice door haar gewaardeerde klanten zeer hoog beoordeeld is, met een buitengewone NPS score van maar liefst 59. De NPS wordt berekend aan de hand va
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand