menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Referenties

Een tevreden klant zegt meer dan duizend woorden van onszelf. Deze bedrijven gingen u voor in de samenwerking met 1Voice. Hier vertellen zij graag waarom én hoe dat hen bevallen is.
René Rutten, Rutolux

“Het fijne van onze prettige samenwerking met 1Voice, is dat altijd eerst goed geluisterd wordt naar wat onze wens precies is en deze vervolgens altijd wordt gerealiseerd. Wel zo prettig, dat je als je het druk hebt, je daar geen zorgen over hoeft te maken. Het is echt Ontzorgen met een hoofdletter O. Vooralsnog gaat het bij ons hoofdzakelijk om telefonie, zowel de hardware als de abonnementen, maar we zijn inmiddels in gesprek om de deze diensten verder uit te breiden.”

Gert van het Schut, Jan Oosterhout

“1Voice is onze totaalleverancier voor de mobiele telefonie, telefooncentrale en glasvezelverbinding. Wij zijn sinds kort overgestapt van een fysieke centrale naar een volledige cloudomgeving. De mensen van 1Voice hebben dit allemaal keurig verzorgd.
Echt een aanrader!”

Kaatje Kusmic, Crossmarks

“1Voice is voor ons de ideale partner op het gebied van hosted telefonie (Xelion) en mobiele contracten gebleken. Zowel Paul als zijn medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken altijd mee over de allerbeste oplossingen. Perfect geregeld. En als er dan toch eens wat is, dan wordt het meteen opgepakt en opgelost. Fantastisch!”

Jonathan Thewessen, JYSK

“1Voice beheert onze mobiele telefoonabonnementen. Ze zorgen voor goede contractonderhandelingen met de telecomaanbieders en sluiten namens ons de contracten af. De samenwerking is zeer prettig en dat zit ‘m met name in de snelle en duidelijke antwoorden op de vragen die wij stellen. Ook is de uitgebreide service die wordt aangeboden goed passend bij onze wensen. Onze contactpersoon reageert vlot en accuraat en de bereikbaarheid van 1Voice is zeer goed.”

Bert Janssen, Van Zoggel Betonboringen

“Naast vaste en mobiele telefonie, heeft 1Voice ook de implementatie van OutSmart voor ons verzorgd, waarmee we op een betrouwbare manier onze werkbonnen digitaal verwerken. De samenwerking met 1Voice is snel en persoonlijk, bij een probleem wordt direct gereageerd. Paul en zijn medewerkers nemen je probleem serieus en je voelt de passie bij het oplossen ervan.”

Arno Spierings, De Glascentrale

"1Voice leverde al lang alles voor onze mobiele telefonie, maar sinds we verhuisd zijn naar een nieuw pand regelen ze álles voor ons. Niet alleen mobiele en vaste telefonie, maar ook ons complete computernetwerk bijvoorbeeld. We werken dankzij de oplossingen van 1Voice nu volledig in de cloud, waardoor we zelf ook geen serverruimte meer nodig hebben. De samenwerking is echt goed. De lijnen zijn kort. Mocht er onverhoopt wat zijn, dan heb je direct de juiste persoon te spreken en worden zaken direct opgelost.”

 

Een kleine greep uit de bedrijven die u voor gingen
ICT-trends om rekening mee te houden
De helft van 2024 zit er alweer op. Een mooi moment om te kijken naar wat dit jaar dé zakelijke trends op het ICT-gebied zijn gebleken. Met andere woorden: wat zijn de hot-items die de moeite waard zijn om uw kostbare tijd (en wellicht
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand