menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Wat is “De Cloud”?

Een server waarop bestanden staan en programma’s draaien noemen we de cloud. Meestal is dit een externe server die zich niet fysiek binnen uw organisatie bevindt maar in een datacenter van een leverancier, zoals KPN of Microsoft. Dit betekent dat data en zakelijke programma’s niet meer lokaal op uw eigen computer staan geïnstalleerd. Maar wel met hetzelfde gemak te gebruiken zijn vanuit uw eigen computer, maar dan via de digitale snelweg, het internet.

Welke voordelen heeft “De Cloud”?

De Cloud zorgt ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van een vaste werkplek, of een vooraf vastgesteld aantal werkplekken. U kunt dus vanuit iedere plek en op ieder tijdstip in de Cloud werken. Ook kunt u makkelijk het aantal werkplekken op- of afschalen. Ideaal voor een flexibele organisatie.

De ICT-beheerder zorgt ervoor dat alle software up-to-date en beveiligd is en omdat iedereen met dezelfde software werkt via het internet kunnen alle collega’s gebruik maken van één en dezelfde beveiligde Cloud omgeving met razendsnelle updates. Zo bent u er altijd zeker van dat iedere werknemer met up-to-date software werkt en goed beveiligd is. Hierdoor kan er geen gevoelige bedrijfsinformatie weglekken.

Opties voor Cloud services

Er zijn vele Cloud-oplossingen in diverse soorten en maten voor iedere organisatie beschikbaar. Zo is er ook telefonie in de Cloud, ook wel Hosted VoIP telefonie genoemd. Maar er zijn ook andere ICT-onderdelen, denk hierbij aan Microsoft 365, online vergaderen met apps zoals Microsoft Teams maar ook buiten uw werkplek biedt de Cloud u diverse mogelijkheden. Zo kan de security, ICT-beheer en zelfs uw zakelijke infrastructuur naar de Cloud verhuizen. Dit betekent dat ook uw ICT-beheerder op afstand kan werken en vanuit huis de software kan onderhouden met updates.

Op dit moment wordt er heel veel thuis gewerkt en hierbij is een Cloud zeker geen overbodige luxe. De Cloud zorgt ervoor dat al uw collega’s overal en te allen tijde kunnen werken. Dit maakt uw organisatie flexibel en plezierig waardoor er productief gewerkt kan worden. Iets dat onontbeerlijk is voor de ondernemer die op dit moment succesvol wil blijven.

Wat wil u bereiken met de Cloud?

Bedenk van tevoren wat u wil bereiken met de Cloud. Wat zijn uw verwachtingen en waar moeten de werkplekken aan voldoen? Welke software heeft u nodig? Wat zijn uw wensen rondom support, beheer en veiligheid? Wij begeleiden u graag met het maken van de juiste keuzes. Neem vrijblijvend contact met ons op: 024-7601400 - klantenservice@1voice.nl

Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Vacature: Administratief medewerk(st)er (16-28 uur)
Wie zijn wij? 1Voice is vooraanstaande en dynamische telecom- en IT-dienstverlener. Wij bieden slimme online werkplekoplossingen met de nieuwste cloudtechnologieën, veilige online werkomgevingen en cutting-edge zakel
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand