menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Ultieme bescherming: Acronis Cyber Protect

Uw bedrijfsinformatie moet veilig zijn, altijd en overal. Een goed middel daarvoor is Acronis Cyber Protect, waarmee u de ultieme bescherming in huis haalt. Toverwoord daarbij is 'back-up'. Alles begint namelijk met het maken van een goede back-up. Met Acronis Cyber Protect maakt u eenvoudig een complete back-up van uw systeem (Windows en Mac). Via de Acronis cloud is het bovendien eenvoudig om bestanden te herstellen wanneer u onverhoopt iets bent kwijtgeraakt. Absoluut de moeite waard, want vroeg of laat gaat het een keer fout met uw PC, Mac of smartphone. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 024 - 760 14 00.
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Martin Eenschoten

Sales Manager

Wilt u overal en altijd kunnen werken? Wilt u bestanden delen met uw collega's? En wilt u daarnaast ook nog eens goed bereikbaar zijn via chat, mobiel of video? 1Voice ontzorgt u!
Is uw bedrijf veilig voor cybercriminaliteit?
Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen en daarbij zal de focus niet altijd op de veiligheid van uw netwerken en systemen liggen. Toch is het zaak ervoor te zorgen dat de juiste kennis op dit gebied in huis is en ook medewerkers be
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice