menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Ultieme bescherming: Acronis Cyber Protect

Uw bedrijfsinformatie moet veilig zijn, altijd en overal. Een goed middel daarvoor is Acronis Cyber Protect, waarmee u de ultieme bescherming in huis haalt. Toverwoord daarbij is 'back-up'. Alles begint namelijk met het maken van een goede back-up. Met Acronis Cyber Protect maakt u eenvoudig een complete back-up van uw systeem (Windows en Mac). Via de Acronis cloud is het bovendien eenvoudig om bestanden te herstellen wanneer u onverhoopt iets bent kwijtgeraakt. Absoluut de moeite waard, want vroeg of laat gaat het een keer fout met uw PC, Mac of smartphone. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 024 - 760 14 00.
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Is uw bedrijf cyberveilig? Doe de check!
Als ondernemer wilt u zeker zijn van het feit dat waardevolle gegevens van uw bedrijf in veilige handen zijn….én blijven. Dat betekent dat de zaken op het gebied van cybersecurity binnen uw bedrijf goed voor elkaar moeten zijn. Hie
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice