menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Slimme zakelijke telefonie nóg slimmer met Xelion 8

Xelion is in de wereld van VoIP telefonie dé hosted telefonieoplossing uit de cloud. Met VoIP Zakelijk van Xelion bent u als organisatie optimaal bereikbaar, met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen – zowel met vaste telefoon, PC en laptop als met de smartphone.

Die smartphone is dankzij de unieke Xelion 8 app volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Ook integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Met deze app wordt uw zakelijke telefonie dus nóg slimmer!

Bekijk de video voor een fraaie indruk van wat Xelion 8 voor uw bedrijf kan betekenen. Wilt u nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 14 00.


 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
De voordelen van werken in de cloud voor bedrijven
In de snel evoluerende zakelijke wereld is technologie de drijvende kracht achter groei en efficiëntie. Werken in de cloud – het zogenaamde cloud computing – kan daar in stevige mate aan bijdragen. Het biedt talloze voor
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand