menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Profiteer mee van glasvezel!

Voor u als ondernemer is een snelle en betrouwbare internetverbinding uiteraard onmisbaar. Veel bedrijven zitten in een digitale transformatie, waardoor steeds hogere eisen worden gesteld aan de internetverbinding. Daarom toont ondernemend Nederland veel interesse in glasvezel en in dat opzicht is er heel mooi nieuws voor onze klanten in de regio Nijmegen! Glaspoort (een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP) gaat namelijk acht bedrijventerreinen in Nijmegen aansluiten op glasvezel. Ook onze klanten kunnen daarvan meeprofiteren en kunnen daarmee klaar zijn voor de toekomst!

Het gaat in de praktijk om Bedrijvenpark Lindenholt, Westkanaaldijk, Winkelsteeg, Bijsterhuizen II, Oost-Kanaalhavens, Bedrijventerrein Mercator Incubator, GGD en Noord-Kanaalhavens. Naar verwachting zal in 2023 gestart worden met de eerste voorbereidende werkzaamheden.
 
De voordelen van glasvezel op een rijtje:
- snel als het licht
- gelijke up- en downloadsnelheid
- stabiel en betrouwbaar

Aansluiten is vrijblijvend
Toestemming geven voor en het verkrijgen van een glasvezelaansluiting is vrijblijvend. Ook al heeft u een glasvezelaansluiting of een abonnement. Indien bedrijven een abonnement willen afsluiten kan dat direct maar ook later, bijvoorbeeld als u nog een lopend contract heeft bij een andere telecomaanbieder. Bedrijven kunnen terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Er zijn inmiddels meer dan 20 serviceproviders actief op het netwerk van Glaspoort waaronder KPN, Plinq, Youfone, i4Networks, PetitVerbindt, Solcon en Kliksafe.

Uiteraard kan 1Voice u bijstaan in dit hele traject en kunnen we samen kijken naar wat voor uw situatie de beste keuzes zijn. Voor meer informatie kunt u hier terecht: https://www.1voice.nl/internet-aansluitingen. Of neem gewoon contact met ons op: https://www.1voice.nl/contact!
 
 
 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand