menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Profiteer mee van glasvezel!

Voor u als ondernemer is een snelle en betrouwbare internetverbinding uiteraard onmisbaar. Veel bedrijven zitten in een digitale transformatie, waardoor steeds hogere eisen worden gesteld aan de internetverbinding. Daarom toont ondernemend Nederland veel interesse in glasvezel en in dat opzicht is er heel mooi nieuws voor onze klanten in de regio Nijmegen! Glaspoort (een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP) gaat namelijk acht bedrijventerreinen in Nijmegen aansluiten op glasvezel. Ook onze klanten kunnen daarvan meeprofiteren en kunnen daarmee klaar zijn voor de toekomst!

Het gaat in de praktijk om Bedrijvenpark Lindenholt, Westkanaaldijk, Winkelsteeg, Bijsterhuizen II, Oost-Kanaalhavens, Bedrijventerrein Mercator Incubator, GGD en Noord-Kanaalhavens. Naar verwachting zal in 2023 gestart worden met de eerste voorbereidende werkzaamheden.
 
De voordelen van glasvezel op een rijtje:
- snel als het licht
- gelijke up- en downloadsnelheid
- stabiel en betrouwbaar

Aansluiten is vrijblijvend
Toestemming geven voor en het verkrijgen van een glasvezelaansluiting is vrijblijvend. Ook al heeft u een glasvezelaansluiting of een abonnement. Indien bedrijven een abonnement willen afsluiten kan dat direct maar ook later, bijvoorbeeld als u nog een lopend contract heeft bij een andere telecomaanbieder. Bedrijven kunnen terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Er zijn inmiddels meer dan 20 serviceproviders actief op het netwerk van Glaspoort waaronder KPN, Plinq, Youfone, i4Networks, PetitVerbindt, Solcon en Kliksafe.

Uiteraard kan 1Voice u bijstaan in dit hele traject en kunnen we samen kijken naar wat voor uw situatie de beste keuzes zijn. Voor meer informatie kunt u hier terecht: https://www.1voice.nl/internet-aansluitingen. Of neem gewoon contact met ons op: https://www.1voice.nl/contact!
 
 
 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Is uw bedrijf cyberveilig? Doe de check!
Als ondernemer wilt u zeker zijn van het feit dat waardevolle gegevens van uw bedrijf in veilige handen zijn….én blijven. Dat betekent dat de zaken op het gebied van cybersecurity binnen uw bedrijf goed voor elkaar moeten zijn. Hie
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice