menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Pre-order de iPhone 15 bij 1Voice!

Er werd op voorhand al veel over gesproken en geschreven, maar gisteren heeft Apple de iPhone 15 dan eindelijk écht officieel aangekondigd. Zonder al te grote verrassingen, maar wel met een betere camera en een betere chip dan zijn voorgangers. 

Eén van de nieuwigheden zal door veel gebruikers met enthousiasme worden ontvangen: door Europese regelgeving was Apple namelijk verplicht om een USB-aansluiting toe te voegen aan de nieuwe smartphone. Dat is de eerste keer in de geschiedenis van het bedrijf. Gewoon opladen met een USB-kabel dus, wel zo makkelijk!


De iPhone zal verschijnen in vier varianten: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. De twee laatstgenoemde varianten krijgen de nieuwste (en snelste) A17 Pro-chip mee. De iPhone 15 en 15 Plus doen het met de A16 Bionic-chip uit de iPhone 14 Pro. De behuizing van de Pro-modellen is gemaakt van titanium, waarmee de telefoons lichter én sterker zijn dan hun voorgangers.

Ook de camera’s zijn verbeterd. Bij de iPhone 15 en 15 Plus krijgt de standaard lens een flinke upgrade: van 12 naar 48 megapixels! Bij de Pro-varianten zijn met name de (optische) zoomcapaciteiten toegenomen.


Tot slot – en niet geheel onbelangrijk – de prijzen. De iPhone 15 gaat € 800,83 kosten, terwijl de Plus €924,79 moet gaan opbrengen. Daarmee zijn ze overigens vijftig euro goedkoper dan hun voorgangers. De 15 Pro is met €1.015,70 zelfs 100 euro goedkoper dan de 14 Pro. Voor de Pro Max betaal je met €1.222,31 hetzelfde als voor de 14 Pro Max, maar daarvoor krijg je wel 256GB aan opslagruimte (was 128 GB).

De iPhone 15 komt beschikbaar in de kleuren roze, geel, groen, blauw en zwart en zal vanaf 22 september verkrijgbaar zijn. Je kunt je nieuwe iPhone nu al pre-orderen bij 1Voice. Neem daarvoor contact met ons op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 14 00.
 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand