menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Overal samenwerken met Microsoft 365

Een bedrijf leiden is samenwerken. Door u met uw medewerkers, maar ook door werknemers onderling of met klanten en opdrachtgevers. Dan is het wel zo prettig als dat op de allermakkelijkste, -beste én -veiligste manier kan. Gelukkig zijn daar tegenwoordig tal van oplossingen voor, waarvan Microsoft 365 in ieder geval een goede is.

Microsoft 365 (voorheen bekend als Office 365) draagt op alle vlakken bij aan de moderne manier van werken, of dat nou op kantoor of vanuit huis gebeurt. Zelfs onderweg zijn, bijvoorbeeld bij een noodgeval, alle hulpmiddelen beschikbaar om snel en adequaat te kunnen handelen. Het maakt daarbij niet uit of u een laptop of bijvoorbeeld uw mobiele telefoon gebruikt. Bestanden delen, online vergaderen, ‘gewoon’ bellen, meewerken aan gedeelde documenten…productief zijn kan echt altijd en overal.

Automatische updates en onderhoud
Met Microsoft 365 worden updates en onderhoud automatisch beheerd door Microsoft. Dit betekent dat bedrijven altijd toegang hebben tot de nieuwste functies en beveiligingspatches, zonder zich zorgen te hoeven maken over het handmatig installeren van updates. Dit vermindert de IT-beheerlast en zorgt voor een betere beveiliging.

Schaalbaarheid
Microsoft 365 kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van uw organisatie. U kunt eenvoudig licenties toevoegen of verwijderen, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Dit maakt het een kostenefficiënte oplossing voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Geavanceerde beveiliging
Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder geavanceerde bedreigingsbeveiliging en informatiebescherming. Het voldoet ook aan tal van nalevingsnormen, wat vooral belangrijk is voor organisaties in sterk gereguleerde sectoren.

Integratie met andere Microsoft-producten
Als uw organisatie al vertrouwt op andere Microsoft-producten, zoals Windows en Azure, profiteert u van naadloze integratie met Microsoft 365. Dit zorgt voor een consistentere gebruikerservaring en verbetert de algehele efficiëntie.

Flexibele prijsmodellen
Microsoft 365 biedt verschillende prijsmodellen om aan de behoeften van verschillende organisaties te voldoen. Of u nu kiest voor een maandelijks abonnement of een jaarlijks contract, u kunt de kosten plannen op een manier die het beste bij uw budget past.

Ondersteuning en training
Microsoft biedt uitgebreide ondersteuning en training voor Microsoft 365-gebruikers. Dit omvat online documentatie, videozelfstudies en een actieve community van gebruikers en experts die bereid zijn om te helpen.

In conclusie biedt werken met Microsoft 365 talloze voordelen voor organisaties van alle groottes en sectoren. Het vergroot de flexibiliteit, samenwerking en beveiliging terwijl het de totale operationele efficiëntie verbetert. 

Wilt u met uw organisatie stappen zetten op dit gebied, weet u niet zeker hoe uw bedrijf er op dit gebied voor staat of wilt u gewoon meer informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 14 00.
 
 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Vacature: Administratief medewerk(st)er (16-28 uur)
Wie zijn wij? 1Voice is vooraanstaande en dynamische telecom- en IT-dienstverlener. Wij bieden slimme online werkplekoplossingen met de nieuwste cloudtechnologieën, veilige online werkomgevingen en cutting-edge zakel
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand