menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Op vakantie? Let op uw data!

Voor veel mensen staat de vakantie voor de deur. Een mooi vooruitzicht natuurlijk, maar als u (of uw personeel) buiten de EU gaat reizen, is het verstandig om dat even bij ons te melden. We kunnen dan namelijk de juiste ‘buiten EU-databundels’ activeren, zodat u na terugkomst in Nederland niet voor een onaangename verrassing komt te staan in de vorm van een flinke telefoonrekening. Tijdens vakanties is er vaak geen of weinig wifi, waardoor het verbruik enorm toeneemt. Stiekem kunnen de kosten dan enorm oplopen, maar dat is dus eenvoudig te voorkomen. Check dus uw mobiele abonnementen en databundels en neem indien nodig gerust contact met ons op.

Fijne vakantie!
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand