menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Op vakantie? Let op uw data!

Voor veel mensen staat de vakantie voor de deur. Een mooi vooruitzicht natuurlijk, maar als u (of uw personeel) buiten de EU gaat reizen, is het verstandig om dat even bij ons te melden. We kunnen dan namelijk de juiste ‘buiten EU-databundels’ activeren, zodat u na terugkomst in Nederland niet voor een onaangename verrassing komt te staan in de vorm van een flinke telefoonrekening. Tijdens vakanties is er vaak geen of weinig wifi, waardoor het verbruik enorm toeneemt. Stiekem kunnen de kosten dan enorm oplopen, maar dat is dus eenvoudig te voorkomen. Check dus uw mobiele abonnementen en databundels en neem indien nodig gerust contact met ons op.

Fijne vakantie!
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Martin Eenschoten

Sales Manager

Wilt u overal en altijd kunnen werken? Wilt u bestanden delen met uw collega's? En wilt u daarnaast ook nog eens goed bereikbaar zijn via chat, mobiel of video? 1Voice ontzorgt u!
Is uw bedrijf veilig voor cybercriminaliteit?
Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen en daarbij zal de focus niet altijd op de veiligheid van uw netwerken en systemen liggen. Toch is het zaak ervoor te zorgen dat de juiste kennis op dit gebied in huis is en ook medewerkers be
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice