menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Onverwacht over uw databundel heen?

Steeds vaker worden we benaderd door klanten die melden dat ze over hun mobiele databundel heen gaan, terwijl ze niets anders doen dan normaal. Goed om in de gaten te houden – je wil niet voor onverwachte kosten komen te staan – en om indien nodig voor een ruimere bundel te gaan.

Het is namelijk iets wat sowieso gaande is: uit onderzoek is gebleken dat veel Nederlanders zich er vaak niet van bewust zijn als ze meer mobiel internetten. Uit onderzoek van de Autoriteit Consumenten & Markt (ACM) bleek dat een kwart van de Nederlanders in een jaar tijd een rekening van hun provider heeft ontvangen die hoger is dan het normale maandbedrag van het mobiele abonnement. Voor zo’n tien procent was de rekening zelfs onverwacht hoog.

Er zijn overigens logische verklaringen voor het feit dat het dataverbruik toeneemt, maar veel gebruikers beseffen zich dat niet:
  • Hogere internetsnelheid: je haalt sneller meer data binnen
  • Grafischere websites
  • Zwaardere apps
  • Onbewust zitten we meer op onze telefoon dan voorheen (mede door de snelheid)
  • Wereldwijd neemt de hoeveelheid data gewoon toe
Het mobiele dataverbruik stijgt nog altijd, in tegenstelling tot de belminuten en sms’jes. In het eerste kwartaal van dit jaar ging het om een groei van vijf procent, tot 350 miljoen gigabyte!

Onze tip:
Ga bij uzelf en uw werknemers na over de databundels nog toereikend zijn. Zo niet: kies dan voor een ruimere bundel. Dat scheelt namelijk geld aan het eind van de rit.
Hulp nodig bij het aanpassen van uw bundels? Neem dan gerust contact met ons op via 024 – 760 14 00 of klantenservice@1voice.nl

 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Martin Eenschoten

Sales Manager

Wilt u overal en altijd kunnen werken? Wilt u bestanden delen met uw collega's? En wilt u daarnaast ook nog eens goed bereikbaar zijn via chat, mobiel of video? 1Voice ontzorgt u!
Is uw bedrijf veilig voor cybercriminaliteit?
Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen en daarbij zal de focus niet altijd op de veiligheid van uw netwerken en systemen liggen. Toch is het zaak ervoor te zorgen dat de juiste kennis op dit gebied in huis is en ook medewerkers be
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice