menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Onder de aandacht: bellen via Microsoft Teams

Sinds enige tijd is het mogelijk om via Microsoft Teams extern te bellen (en gebeld te worden) met je eigen (vaste) nummer. Omdat we daar nog regelmatig vragen over krijgen, gaan we er wat dieper op in. Als officiële partner van aanbieders als KPN, T-Mobile en Vodafone helpen we u namelijk graag op weg.

Uw vast telefonie is inderdaad te koppelen aan Microsoft 365 of Office 365. Hierdoor heeft u echt een geïntegreerde werkplek met een vast nummer en kunt u daadwerkelijk altijd en overal werken. Alle communicatie verloot via één tool, of u nu wilt bellen, chatten, bestanden delen of een videocall wilt organiseren. Makkelijker kan niet. Dankzij een slimme koppeling met de software gebruikt u uw vaste of mobiele telefoonnummer in de Teams-omgeving. Zo kunt u inkomende gesprekken beantwoorden met laptop, desktop, mobiel of ander device waarop u Teams gebruikt. Ook kan er uitgaand gebeld worden naar een vast of mobiel nummer met Teams.

Handigheden
Het bellen via Microsoft Teams gaat gepaard met veel handigheden. Zo is er de mogelijkheid om uw bereikbaarheid te optimaliseren (wanneer wilt u wel of niet bereikbaar zijn) en is het mogelijk om via verkorte nummers te bellen met directe collega’s. Keuzemenu (bijvoorbeeld een begroeting afspelen en bellers vervolgens via een keuzemenu op de juiste plek laten uitkomen) en oproepwachtrij zijn standaard inbegrepen. Een handige optionele feature bij de oproepwachtrij is het ontvangen van gesprekken op basis van uw Teams-status. Bent u in een meeting of in gesprek, dan krijgt u geen gesprekken vanuit de oproepwachtrij.

Voor iedereen
Microsoft Teams werkt op elk apparaat en besturingssysteem, van Mac en Windows tot iOS en Android. Voor uitgaande gesprekken vanaf uw smartphone kunt u gewoon de native dialer gebruiken. Echt belgemak voor iedereen dus.

Wilt u weten hoe Microsoft Teams de communicatie voor uw bedrijf kan vergemakkelijken en optimaliseren? Neem dan gerust contact met ons op via 024-7601400 of info@1voice.nl.
 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Trots, dankbaar… opwindend nieuws!
“Met een hart vervuld van trots en dankbaarheid delen wij het opwindende nieuws dat 1Voice door haar gewaardeerde klanten zeer hoog beoordeeld is, met een buitengewone NPS score van maar liefst 59. De NPS wordt berekend aan de hand va
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand