menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Netwerkbeheer

1Voice kan het beheer van uw netwerk verzorgen. Dit kan door middel van een netwerkbeheerder op afstand, maar is ook mogelijk met een netwerkbeheerder op locatie. De taak van onze mensen is het onderhouden van voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit van de infrastructuur.
In de praktijk lopen de functieomschrijvingen van netwerkbeheerders ver uiteen. In kleinere netwerken worden de taken van helpdesk en systeembeheer vaak bij de netwerkbeheerder gelegd, waar de netwerkbeheerders in grote bedrijven vaak zeer abstract te werk gaan en soms de infrastructuur nooit aan hoeven te raken. 1Voice kan u op alle manieren voorzien van gedeeltelijk, of volledig netwerkbeheer van uw organisatie.
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Martin Eenschoten

Sales Manager

Wilt u overal en altijd kunnen werken? Wilt u bestanden delen met uw collega's? En wilt u daarnaast ook nog eens goed bereikbaar zijn via chat, mobiel of video? 1Voice ontzorgt u!
Onverwacht over uw databundel heen?
Steeds vaker worden we benaderd door klanten die melden dat ze over hun mobiele databundel heen gaan, terwijl ze niets anders doen dan normaal. Goed om in de gaten te houden – je wil niet voor onverwachte kosten komen te staan – en o
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice