menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Microsoft Teams... bellen en meer handigheden van Microsoft

In de afgelopen jaren is bij bedrijven veel veranderd en dat geldt misschien nog wel het meest voor de werkplekken. We hebben geleerd dat veel werk altijd en overal uitgevoerd kan worden. Eén van de meest gebruikte tools daarbij is Microsoft Teams, waarin op een veilige manier op afstand samengewerkt kan worden. Teams is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip als het aankomt op optimale communicatie en samenwerken op afstand.

Bestanden delen (ook tijdens video-overleg), online vergaderen, agendabeheer, chatten. Het draagt allemaal bij aan het teamwork binnen uw bedrijf en zorgt voor een optimale werkomgeving, wáár u en uw personeel dan ook zitten.

Het enige dat tot voor kort nog niet kon met Teams, was extern bellen (en gebeld worden), gewoon met je vaste nummer. Daar is inmiddels verandering in gekomen en daar gaan we graag wat dieper op in. Als officiële partner van aanbieders als KPN, T-Mobile en Vodafone helpt 1Voice u namelijk graag op weg. Uw bedrijfsprocessen zijn eenvoudig te verbeteren door Teams in te zetten voor uw telefoonverkeer en door heel eenvoudig effectieve applicaties in te zetten die binnen het platform beschikbaar zijn.
 


Altijd en overal
Uw vaste telefonie aan Microsoft 365 of Office 365 gekoppeld. Hierdoor heeft u echt een geïntegreerde werkplek met een vast nummer en kunt u altijd en overal werken. Alle communicatie verloopt via één tool, of u nu wilt bellen, chatten, bestanden delen of een videocall organiseren. Makkelijker kan niet. Dankzij een slimme koppeling met de software gebruikt u uw vaste of mobiele telefoonnummer in de Teams-omgeving. Zo kunt u inkomende gesprekken beantwoorden met laptop, desktop, mobiel of ander device waarop u Teams gebruikt. Ook kan er uitgaand gebeld worden naar een vast of mobiel nummer met Teams.

Handigheden
Het bellen via Microsoft Teams gaat gepaard met veel handigheden. Zo is er de mogelijkheid om uw bereikbaarheid te optimaliseren (wanneer wilt u wel of niet bereikbaar zijn) en is het mogelijk om via verkorte nummers te bellen met directe collega’s. Keuzemenu (bijvoorbeeld een begroeting afspelen en bellers vervolgens via een keuzemenu op de juiste plek laten uitkomen) en oproepwachtrij zijn standaard inbegrepen. Een handige optionele feature bij de oproepwachtrij is het ontvangen van gesprekken op basis van uw Teams-status. Bent u in een meeting of in gesprek, dan krijgt u geen gesprekken vanuit de oproepwachtrij.

Voor iedereen
Microsoft Teams werkt op elk apparaat en besturingssysteem, van Mac en Windows tot iOS en Android. Voor uitgaande gesprekken vanaf uw smartphone kunt u gewoon de native dialer gebruiken. Echt belgemak voor iedereen dus.

Wilt u weten hoe Microsoft Teams de communicatie voor uw bedrijf kan vergemakkelijken en optimaliseren? Neem dan gerust contact met ons op via 024-7601400 of info@1voice.nl.
 


Dynamisch vergaderen
Er is overigens nog meer interessant nieuws te melden: Microsoft Teams krijgt in de nabije toekomst namelijk ook interactieve gedeelde applicaties voor dynamische vergaderingen. Op dit moment voorziet Microsoft ontwikkelaars onder de noemer ‘Live Share’ van nieuwe tools, zodat ze gedeelde toepassingen kunnen bouwen voor Teams-meetings. Op die manier worden de vergaderingen uiteindelijk interactief. Uiteindelijk moet het voor deelnemers mogelijk worden om tijdens de meetings te zoomen en bijvoorbeeld aantekeningen te maken en opmerkingen toe te voegen aan gedeelde content. Verschillende partijen zijn al aan de slag gegaan met de ontwikkeling van dergelijke toepassingen…. Wordt vervolgd!
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand