menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

KPN: IP-behoud bij glasvezelupgrade (en meer voordelen)

KPN heeft verschillende innovaties doorgevoerd om het voor bestaande klanten makkelijker én interessanter te maken om over te gaan naar glasvezel. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om IP Behoud. Zeer actueel nu de glasvezel-uitrol in volle gang is: naar verwachting zal eind 2026 zo’n driekwart van alle zakelijke adressen in Nederland aangesloten zijn op glasvezel.

IP Behoud
Wie kiest voor KPN EEN MKB Internet krijgt standaard één vast IP-adres. Op verzoek is het mogelijk om daar vier of acht vaste adressen van te maken. Klanten die actief gebruik maken van deze functionaliteit van het vaste IP-adres hebben nu de mogelijkheid om hun vaste IP-adres mee te migreren als ze overstappen naar een glasvezelaansluiting. Grote voordelen daarbij: u hoeft niet al uw apparaten opnieuw aan te melden en hoeft uw IP-adres niet opnieuw in te stellen.

Meer voordelen
Er zijn natuurlijk meer voordelen voor (bestaande) KPN-klanten die overstappen op glasvezel. Veel bedrijven zitten in een digitale transformatie, waardoor steeds hogere eisen worden gestald aan een internetverbinding. De voordelen van glasvezel passen precies in dat plaatje. Glasvezel biedt namelijk:
  • hoge snelheden
  • stabiliteit en betrouwbaarheid
  • gelijke up- en downloadsnelheid

Voor ondernemers is een snelle en betrouwbare internetverbinding onmisbaar en daarom toont ondernemend Nederland op het moment veel interesse in glasvezel. Glaspoort (een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP) is daarom hard bezig veel bedrijventerreinen aan te sluiten op glasvezel. Als ondernemer kunt u daar eenvoudig van meeprofiteren.

Uiteraard kan 1Voice u bijstaan in het hele traject wanneer u de stap naar glasvezel gaat zetten en kunnen we samen kijken naar wat voor uw situatie de beste keuzes zijn. Voor meer informatie kunt u hier terecht: www.1voice.nl/internet-aansluitingen. Of neem gewoon contact met ons op: www.1voice.nl/contact.

 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Martin Eenschoten

Sales Manager

Wilt u overal en altijd kunnen werken? Wilt u bestanden delen met uw collega's? En wilt u daarnaast ook nog eens goed bereikbaar zijn via chat, mobiel of video? 1Voice ontzorgt u!
Is uw bedrijf veilig voor cybercriminaliteit?
Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen en daarbij zal de focus niet altijd op de veiligheid van uw netwerken en systemen liggen. Toch is het zaak ervoor te zorgen dat de juiste kennis op dit gebied in huis is en ook medewerkers be
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice