menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Korting op zakelijke diensten van KPN​

Beste ondernemer,

voor uw bedrijf is communicatie van groot belang. U moet dus kunnen vertrouwen op uw aanbieder. Op het gebied van telefonie, maar ook voor veilig en snel zakelijk glasvezelinternet. KPN Zakelijk biedt dat allemaal – en dat op het best geteste netwerk van Nederland.

Als officiële Excellence partner van KPN mag 1Voice (dé zakelijke telecom en IT provider in de regio) mooie kortingen aanbieden op zakelijke producten. Nog niet zeker over wat voor uw bedrijf geschikt zou zijn? Dan kunnen we ook een kosteloze inventarisatie voor u maken.

Overstappen op KPN kan via 1Voice nu met 10% korting!​

Zakelijk internet
Onderneem op volle snelheid online met Zakelijk Glasvezel van KPN. Van online vergaderen tot supersnel grote bestanden up- en downloaden. Bij een zakelijk internetabonnement van KPN ontvang je bovendien extra beveiliging tegen cybercriminaliteit. Zakelijk Glasvezel is supersnel, superstabiel en extra veilig. Overstappen is eenvoudig, inclusief gratis monteur.

Vaste telefonie
Met uw eigen telefooncentrale in de cloud richt u makkelijk uw eigen receptiedesk in. Stel een antwoordapparaat, wachtmuziek of keuzemenu in voor uw klanten. Verbind automatisch door naar collega’s. Of bel met uw vaste nummer vanaf uw mobiele telefoon als u op locatie bent.

Zakelijke mobiele telefonie
Wie kiest voor zakelijke mobiele telefonie van KPN, kiest voor het beste netwerk van Nederland. En 1Voice biedt daarbij mobiele maatwerkoplossingen, zodat iedereen het abonnement krijgt dat het beste bij hem of haar past. Betrouwbaar, maar ook flexibel, zodat altijd eenvoudig op- en afgeschaald kan worden.

Extra aanbieding: 5% extra korting bij overstap!
Als u besluit om alle genoemde zakelijke KPN-diensten (internet, vaste telefonie én mobiele telefonie) via 1Voice af te nemen, ontvangt u nog eens 5% extra korting op het gehele pakket!

Interesse?
Neem dan contact met ons op via klantenservice@1voice.nl.
Bellen kan ook: 024 – 760 1400.

Vul onderstaand formulier in om de aanbieding te claimen:

Naam


Email


BedrijfsnaamWilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Berichtje van Job
"Mijn stageperiode zit erop! Vier maanden heb ik mee mogen draaien bij 1Voice. Ik heb bij 1Voice in korte tijd heel veel geleerd! Met dank aan mijn stagebegeleider, die alles heel fijn en goed heeft uitgelegd. In mijn stagepe
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand