menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Klant aan het woord: Jonathan Thewessen van JYSK

Een tevreden klant zegt meer dan duizend woorden over onszelf, daarom laten we graag onze klanten aan het woord om hen te laten vertellen over wat wij voor hen betekenen. In dit geval Jonathan Thewessen (op de foto samen met ‘onze’ Martin Eenschoten) van JYSK, waarvoor we een deel van de mobiele abonnementen beheren en zorgen voor de juiste prijzen. Ook voor oplossingen met betrekking tot het mobiele bereik in de winkels van JYSK België ondersteunen wij waar we kunnen:

“1Voice zorgt ervoor dat we de beste prijzen betalen voor oplossingen voor optimaal mobiel bereik en biedt hierop tevens uitgebreide ondersteuning aan. Ook helpen ze ons met het zoeken van de juiste mobiele abonnementen en sluiten ze voor ons de beste deals af. Daar hebben we dus geen omkijken meer naar.”

“De samenwerking met 1Voice is zeer prettig en dat zit ‘m met name in de snelle en duidelijke antwoorden die we krijgen op de vragen die we stellen. De bereikbaarheid is goed en er wordt dan ook snel en accuraat gereageerd als er eens wat is. Dat hoge service-level past perfect bij ons wensen.”


Wilt u weten wat 1Voice voor úw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op: www.1voice.nl / 024 -760 14 00

 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Is uw bedrijf cyberveilig? Doe de check!
Als ondernemer wilt u zeker zijn van het feit dat waardevolle gegevens van uw bedrijf in veilige handen zijn….én blijven. Dat betekent dat de zaken op het gebied van cybersecurity binnen uw bedrijf goed voor elkaar moeten zijn. Hie
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice