menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Integreer telefonie met uw CRM!

Integratie is het toverwoord wanneer het gaat over de ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van zakelijke telefonie. Zo is het ook mogelijk om uw favoriete CRM-software te integreren met nagenoeg elke telefonieomgeving.

Bij een inkomende en/of uitgaande oproep zie je dan direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met relevante klantinformatie en kun je direct de klantkaart openen of een andere actie uitvoeren. Daarnaast is zichtbaar welke medewerker als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller, wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Na het gesprek is het mogelijk automatisch een gespreksregistratie weg te schrijven onder de klantkaart inclusief de belnotitie die je hebt gemaakt tijdens het gesprek. Makkelijker kan niet.

Vijf voordelen van CRM Integratie:

1) Inzicht en vastlegging wie er belt
2) Direct relevante informatie beschikbaar
3) Zien met wie als laatste gesproken is
4) Met één muisklik de juiste relatie openen
5) Minder handelen, meer inzicht: tijdsbesparing


Benieuwd naar de specificaties van de integratie met uw favoriete CRM-systeem (Salesforce, Dynamics, SuperOffice, AFAS, SAP, Zoho etc.)? Neem dan contact met ons op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 14 00.
 
Of bekijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=4bVIvLQFzrE
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Is uw bedrijf cyberveilig? Doe de check!
Als ondernemer wilt u zeker zijn van het feit dat waardevolle gegevens van uw bedrijf in veilige handen zijn….én blijven. Dat betekent dat de zaken op het gebied van cybersecurity binnen uw bedrijf goed voor elkaar moeten zijn. Hie
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice