menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Hij komt: de iPhone 14!

Het is nog heel even wachten, maar als de voortekenen niet bedriegen dan ziet half september de iPhone 14 het levenslicht. In grote lijnen is al bekend wat de vernieuwingen gaan zijn en wat daarbij opvalt is dat bijna al die nieuwigheden met name gaan gelden voor de luxe-variant van de nieuweling: de iPhone 14 Pro (Max).

Naar verwachting verschijnen vier verschillende modellen van 'de 14'. De twee instappers (iPhone 14 en iPhone 14 Max) verschillen alleen in formaat van elkaar (6,1 inch vs. 6,7 inch). Datzelfde geldt voor de meer geavanceerde modellen, de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro (Max).

De Pro-versies krijgen een zogenaamd 'always-on' scherm, waarop de belangrijkste informatie altijd zichtbaar is. Voor de 'gewone' iPhone 14 geldt dat niet. Ook de 48-megapixel camera (en mogelijkheid tot het filmen in 8K) zijn er enkel voor de Pro-varianten.

iCreate weet verder te melden dat de iPhone 14 meer en sneller werkgeheugen krijgt. Waar de reguliere iPhone 13 het nog moest doen met 4 GB RAM, krijgt de iPhone 14 dit jaar 6 GB. Ook bij de iPhone 14 Pro Max wordt het waarschijnlijk 6 GB, maar daarbij verandert het type werkgeheugen: het gaat om LPDDR5. Niet meer werkgeheugen dus, maar wél sneller.
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand