menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Handige nieuwtjes in Microsoft Teams

Microsoft Teams is goed en wordt alleen nog maar beter. Onlangs kondigde Microsoft zelf namelijk weer handige nieuwe features aan, die het werk nóg makkelijker kunnen maken. We zetten ze op een rijtje:

- Viva Engage
Een intern zakelijk social media kanaal, dat zowel functioneel als visueel lijkt op Facebook. Het moet teams dichter bij elkaar brengen. Het is eenvoudig verhalen en andere content te delen en dat zorgt ervoor dat de verbondenheid tussen mensen die werken in een hybride werkomgeving groter wordt.

- Excel Live
Met Excel Live is het mogelijk om tijdens je Teams-meeting makkelijk een Excel bestand te delen, waarna daar op het scherm samen in verder gewerkt kan worden.

- Video Chat
Nog een functie die zorgt voor betrokkenheid tijdens hybride werken. Tijdens een chat boodschappen overbrengen naar collega's kon natuurlijk al, maar nu kan het ook in de vorm van een video.

- Shared Channels
Hiermee kunnen zowel interne als externe contacten als het nodig is deelnemen aan een sessie, zonder dat ze daadwerkelijk onderdeel moeten worden van het hele team.
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Trots, dankbaar… opwindend nieuws!
“Met een hart vervuld van trots en dankbaarheid delen wij het opwindende nieuws dat 1Voice door haar gewaardeerde klanten zeer hoog beoordeeld is, met een buitengewone NPS score van maar liefst 59. De NPS wordt berekend aan de hand va
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand