menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Haal het WK voetbal naar de werkvloer!

Over het WK in Qatar is al veel gezegd en geschreven, maar feit is dat veel Nederlanders (ook uw werknemers dus) de wedstrijden van het Nederlands elftal als vanouds willen gaan bekijken. Gezien de tijdstippen waarop de poulewedstrijden gespeeld worden (16.00 en 17.00 uur), zou het dan een goed idee kunnen zijn om het voetbal tijdens dit WK naar de werkvloer te halen. Dat kan heel eenvoudig met KPN EEN MKB TV.

KPN EEN MKB TV is plug and play televisie door het hele bedrijfspand. Interactief televisiekijken op zakelijke locaties, maar bijvoorbeeld ook eigen content tonen aan bezoekers, medewerkers en klanten. Vermaak uw medewerkers en bezoekers met de beste HD zenders, toon uw bedrijfsvideo of kijk dus de wedstrijden van het WK met het hele team!

Bekijk de wedstrijden met zijn allen:

21 november / 17:00
Senegal – Nederland

25 november / 17:00
Nederland – Ecuador

29 november / 16:00
Nederland – Qatar

Ook buiten het voetbal is KPN EEN MKB TV interessant:
  • Meer dan 50 zenders in standaard abonnement
  • Narrowcasting: eigen content tonen op de schermen
  • Eigen logo tonen in het tv-menu voor een professionele uitstraling
  • Zakelijke functies per ruimte instellen: bepaal zelf wat waar te zien is

Zelf het WK naar de werkvloer halen en profiteren van alle voordelen van zakelijke tv van KPN? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 14 00.
 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Martin Eenschoten

Sales Manager

Wilt u overal en altijd kunnen werken? Wilt u bestanden delen met uw collega's? En wilt u daarnaast ook nog eens goed bereikbaar zijn via chat, mobiel of video? 1Voice ontzorgt u!
Is uw bedrijf veilig voor cybercriminaliteit?
Als ondernemer bent u het liefst bezig met ondernemen en daarbij zal de focus niet altijd op de veiligheid van uw netwerken en systemen liggen. Toch is het zaak ervoor te zorgen dat de juiste kennis op dit gebied in huis is en ook medewerkers be
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice