menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Geslaagd project: Vitakraft!

Recent hebben wij een mooi project kunnen afronden bij Vitakraft, een toonaangevend bedrijf op het gebied van (huis)diervoeding en al jarenlang een zeer gewaardeerde relatie van 1Voice. Dit mooie bedrijf verhuisde onlangs naar hun nieuwe pand in Arnhem en daar heeft 1Voice op ICT-gebied aan mogen bijdragen.

Zo hebben we de nieuwe telefooncentrale en de supersnelle glasvezelverbinding mogen aanleggen. Ook hebben we de contracten voor mobiele telefonie verzorgd en hebben we geregeld dat de mobiele telefonie volledig is geïntegreerd in de vaste telefonie. Ook hebben we het volledige netwerk aangelegd, zoals te zien is op de foto’s.

Het droeg er allemaal aan bij dat het personeel van Vitakraft op de nieuwe locatie meteen optimaal aan de slag kon. Wij danken Vitakraft voor deze mooie opdracht en wensen hen veel plezier en succes op de nieuwe plek!

Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Berichtje van Job
"Mijn stageperiode zit erop! Vier maanden heb ik mee mogen draaien bij 1Voice. Ik heb bij 1Voice in korte tijd heel veel geleerd! Met dank aan mijn stagebegeleider, die alles heel fijn en goed heeft uitgelegd. In mijn stagepe
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand