menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

De voordelen van Zakelijk Glasvezel

Als officiële partner van KPN kan 1Voice uw bedrijf helpen aan Zakelijk Glasvezel op het allerbeste netwerk van Nederland. Dat is mooi, want internet is voor elk bedrijf van levensbelang. 100% Zakelijk Glasvezel van KPN is daarom een perfecte oplossing, aangezien het extra veilig en superstabiel is. We zetten hier 6 voordelen van zakelijk glasvezel op een rijtje.

1. Hoge snelheid
Onderzoeken tonen aan dat medewerkers van bedrijven minstens 1 uur per week aan productiviteit verliezen door een langzame internetverbinding. Met een snelle glasvezelverbinding is dit niet langer aan de orde en haal je het optimale uit uw bedrijf.

2. Betrouwbaarheid
Glasvezel internet is stabieler dan een traditionele koper kabelverbinding (DSL). Dat komt omdat glasvezel sterker is dan koper. Glasvezel is ook minder gevoelig voor wisselende weersomstandigheden of elektromagnetische interferentie.

3. Geen vertraging
Glasvezel heeft zo’n enorm lage latency (vertraging), dat je in de allerhoogste kwaliteit kunt bellen via bijvoorbeeld VoIP of in Microsoft Teams. Geen haperingen dus, maar gewoon een gesprek alsof je bij elkaar aan tafel zit. Wel zo makkelijk in een online vergadering!

4. Constante signaalsterkte
In elke werkruimte en op elke verdieping dezelfde signaalsterkte, dat is een groot voordeel van glasvezelinternet t.o.v. kabelinternet. Daarbij wordt het signaal namelijk zwakker naarmate je verder van het punt van binnenkomst verwijderd zit, met trager internet tot gevolg.

5. Meer bandbreedte
We zijn de laatste jaren met zijn allen steeds meer bandbreedte gaan gebruiken, bijvoorbeeld door zaken als videobellen, file sharing, streamen en cloud diensten. Mochten binnen uw bedrijf veel mensen tegelijkertijd met dat soort dingen bezig zijn, dan kan dat zorgen voor langzamer internet. Met zakelijk glasvezel heb je ook op die momenten geen last meer van haperende video’s, langzaam downloaden of lage videokwaliteit.

6. Duurzaam alternatief
Glasvezelinternet past goed binnen uw duurzame bedrijfsomgeving. De kabels hebben een lange levensduur en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Bovendien kunnen ze gerecycled worden wanneer ze toch eens vervangen moeten worden. In de nabije toekomst gaat dat nog verder. KPN is bezig met een experiment waarbij glasvezelkabels worden gemaakt van 90% gerecycled plastic. Ook is de buis dunner, waardoor er meer meters op een haspel kunnen. Resultaat: er zijn minder vrachttransporten nodig. Nog duurzamer dus!

Wilt u meer informatie en bent u benieuwd naar wat zakelijk glasvezel uw bedrijf kan opleveren? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 14 00.

 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Berichtje van Job
"Mijn stageperiode zit erop! Vier maanden heb ik mee mogen draaien bij 1Voice. Ik heb bij 1Voice in korte tijd heel veel geleerd! Met dank aan mijn stagebegeleider, die alles heel fijn en goed heeft uitgelegd. In mijn stagepe
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand