menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

De menselijke kant van de moderne werkplek

We hebben het al veel vaker gehad over de voordelen van de moderne werkplek, maar bekeken het dan vooral vanuit de technologische kant. Dit keer nemen we ook de menselijke kant in ogenschouw. Want ook die kant van het verhaal maakt het voor bedrijven belangrijk om te investeren in de moderne werkplek.

1. Hogere productiviteit
Een moderne werkplek kan leiden tot hogere productiviteit voor werknemers. Ze kunnen efficiënter werken en taken sneller voltooien. Bovendien zorgt een moderne werkplek voor meer flexibiliteit, zodat werknemers kunnen werken op een manier die het beste bij hen past. Het resultaat? Een betere balans tussen werk en privé en daarmee minder stress, wat de productiviteit nog verder kan verhogen.

2. Beter communicatie en samenwerking
Moderne technologie stelt werknemers in staat op afstand te werken en toch efficiënt te communiceren en samen te werken met collega’s. Dat kan de efficiëntie verbeteren en de algehele communicatie binnen een organisatie verbeteren.

3. Kostenbesparing
Eerst investeren om uiteindelijk kosten te besparen. Met de juiste technologie kunnen werknemers vanuit huis of op afstand werken, wat kan leiden tot minder kosten voor bijvoorbeeld kantoorruimte en reizen. Bovendien kunnen moderne technologieën zoals cloud computing en geavanceerde softwareoplossingen ook kostenbesparing opleveren doordat ze minder onderhoud en upgrades nodig hebben. 

4. Tevreden werknemers
Een moderne werkplek kan de tevredenheid van werknemers vergroten, omdat het hen in staat stelt flexibel te werken en de werk-privébalans te verbeteren. Dat kan leiden tot meer betrokkenheid en loyaliteit, wat dan bijvoorbeeld weer kan leiden tot minder verloop.

5. Grotere vijver
Met een moderne werkplek hebben bedrijven ook een grotere vijver om in te vissen in de zoektocht naar talent. Ze zijn immers niet langer gebonden aan geografische beperkingen. Het zou zelfs mogelijk zijn mensen van over de hele wereld aan te trekken. Dat kan leiden tot meer diversiteit en een bredere set aan vaardigheden binnen uw organisatie.

6. Verbeterde bedrijfscontinuïteit
Met de juiste technologie kunnen werknemers altijd blijven werken, zelfs in het geval van een noodsituatie of pandemie. Bedrijfsactiviteiten kunnen doorgaan, ook als uw personeel thuis werkt.

7. Betere klantervaring
Met moderne technologieën kunnen werknemers sneller en efficiënter werken, waardoor ze klanten beter van dienst kunnen zijn. Het resultaat: tevreden klanten, waar het uiteindelijk toch allemaal om draait.

Hulp nodig?
Zorg ervoor dat de moderne werkplek goed wordt uitgerold binnen uw organisatie. Dan is de kans op succes namelijk het grootst. Heeft u daar hulp bij nodig of heeft u andere vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@1voice.nl of 024 – 760 14 00.
 
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand