menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

Daar komt ‘ie dan: de iPhone 14!

Het was even wachten, maar nu is toch echt duidelijk wanneer we de iPhone 14 mogen gaan begroeten. Apple heeft aangekondigd dat de nieuweling op 7 september aan de wereld getoond gaat worden, vanaf 16 september zal hij daadwerkelijk te koop zijn.

Als de geruchten kloppen, dan brengt Apple vier versies van de iPhone 14 uit. Het kleine Mini-model zien we niet meer terug, in plaats daarvan komt nu een 6,7 inch Max-variant. De iPhone 14 Pro en Pro Max worden uitgerust met een snelle A16-chip, terwijl bij de instappers de A15-chip uit de iPhone 13 behouden blijft.

De Pro-varianten hebben ook dunnere randen én (voor veel mensen belangrijk) een verbeterde camera. Kleine bijkomstigheid: naar verwachting worden de nieuwe iPhones ook een stuk prijziger dan hun voorgangers. Tel bij de prijzen van de Iphone 13 zo’n vijftien procent op en u zal aardig in de buurt zitten, zo is de verwachting.
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand