menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
CRM/ERP koppelingen

5 redenen om IT uit te besteden

Waarschijnlijk draait uw bedrijf al jaren op hetzelfde systeem. Er komt steeds meer data bij en u wilt graag het overzicht houden. In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van IT. Veel mensen werken op afstand, en er staat veel informatie in de Cloud. Ook gebeurt het vaak dat er nog een hoop informatie op papier staat die gedigitaliseerd moet worden. Herkenbaar? Hoog tijd om te vernieuwen en hiermee aan de slag te gaan. Mocht u hiervoor niet de tijd en expertise in huis hebben dan kunnen specialisten het IT-beheer u uit handen nemen. Tijdens zo’n project ontvangt u regelmatig updates over de voortgang. U behoudt zo het overzicht en uw werknemers kunnen rustig doorwerken. Ik geef u graag vijf redenen om IT uit te besteden.

IT in topconditie

Net als uzelf wilt u dat de digitale omgeving van uw organisatie in topconditie verkeerd. Door de IT uit te besteden bent u daarvan verzekerd. Alle updates, werkzaamheden en problemen worden uitgevoerd wanneer dat nodig is. Vergeten op te slaan? Wij zorgen voor een back-up. Storing? Bel ons en wij werken aan een oplossing, zonder dat u zelf verschillende partijen moet bellen om het probleem op te lossen. Daarnaast draait het systeem altijd de nieuwste updates waardoor er niet achter de feiten aangelopen wordt. Dit neemt een hoop stress en ongemakken weg.

Safety first

Waarschijnlijk werken uw werknemers met meerdere devices op een werkplek. Misschien heeft u flexibele werkplekken ingericht of bent u voornemens dat te gaan doen. En thuiswerken is niet meer weg te denken in de huidige economie. Alle data moeten op een veilige plek opgeslagen worden. Profesionele security is helaas behoorlijk ingewikkeld, maar nu dus belangrijker dan ooit. Daarom is het goed dit uit te besteden, zodat, waar iemand ook werkt, iedereen binnen het bedrijf over de informatie beschikt en u zich geen zorgen hoeft te maken over de privacy van deze gegevens.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Herkent u dit? Een van uw werknemers is thuis aan het werk en kan niet inloggen op de server. Ligt het aan de internetverbinding? Ligt het aan de server of misschien wel aan het device waarmee de werknemer in wil loggen? En wie kunt u hiervoor bellen om het op te lossen? Bij 1Voice hebben we daar een oplossing voor gevonden: Alle IT-onderdelen worden namelijk bij ons ondergebracht, dit noemen wij werkplekbeheer. Hierdoor hoeft u dus niet meer te schakelen met diverse leverancies. Er is één aanspreekpunt en maar één factuur. Dit is niet alleen efficient en gemakkelijk, maar ook een stuk overzichtelijker voor uw administratie.

Tijd is geld

De core-business van uw bedrijf moet ten alle tijden doorgaan en daar moet de focus op liggen. De IT vraagt om veel tijdrovende zaken, veel bedrijven hebben niet langer de capaciteit dit allemaal zelf te regelen. Wij nemen dit geheel uit handen. Met IT-uitbesteding profiteert u van expertise zonder de investeringen in tijd en geld.

Uw IT-afdeling in samenwerking met 1Voice

In plaats van dat uw IT-afdeling zich bezighoudt met technisch beheer kunnen zij zich binnen uw bedrijf focussen op andere IT-werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het verder digitaliseren om uw bedrijf nog flexibler te maken, wat in deze tijd geen onnodige behoefte is! Wij werken samen met uw IT-afdeling en springen in waar nodig is. Maatwerk dus!

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor IT-uitbesteding. 1Voice neemt graag uw zorgen uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met de voortgang van uw bedrijf. Wij staan dag in dag uit klaar voor u en uw bedrijf om zo topprestaties te leveren.

Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Axel Butter

Service Manager

Ik sta altijd voor u klaar om u te helpen en begeleiden met alle technische vragen omtrent Voice over IP en IT-zaken
Het fundament van cybersecurity: uw medewerkers!
In het tijdperk van digitale transformatie en toenemende afhankelijkheid van technologieën, is het essentieel voor organisaties om een stevig cybersecuritybeleid te hebben. Vaak wordt de nadruk gelegd op geavanceerde firewalls, encr
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Chat met 1Voice

Hulp op afstand