menu
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie
Internet & Connectivity
ICT & Cloud
Vaste & mobiele telefonie
Energie

Nieuw in ons team: Hans Nijenhuis stelt zich voor"Cijfers zijn mijn passie. Ik werk zo'n dertig jaar als boekhouder/administrateur. Eerst in de bouw. Via het onderwijs, zonnepaneelparken en de zorg ben ik bij 1Voice nu in de telecommunicatie terechtgekomen. Iets heel anders, maar dat is juist ook wat het zo leuk maakt. Nieuwe dingen leren in een andere bedrijfstak, met nieuwe collega's en software. Toch blijft boekhouden hetzelfde, welk pakket je ook gebruikt. Ik ben pas tevreden als alles op rolletjes loopt, achter de komma alles klopt en de klanten meer dan tevreden zijn."
Wilt u meer weten over dit onderwerp en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en neem samen met onze professionals de mogelijkheden door.

Neem contact op >Stel je werkplek samen >
Paul Dubbers

Founder
Adviseur Telecom en IT

U kunt bij mij terecht voor álle, zaken zowel commercieel als technisch”
Martin Eenschoten

Sales Manager

Wilt u overal en altijd kunnen werken? Wilt u bestanden delen met uw collega's? En wilt u daarnaast ook nog eens goed bereikbaar zijn via chat, mobiel of video? 1Voice ontzorgt u!
Onverwacht over uw databundel heen?
Steeds vaker worden we benaderd door klanten die melden dat ze over hun mobiele databundel heen gaan, terwijl ze niets anders doen dan normaal. Goed om in de gaten te houden – je wil niet voor onverwachte kosten komen te staan – en o
Meer informatie >Archief >
Shanna Poelen
Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Chat met 1Voice