Vaste telefonie

Het beheer van vaste telefonie is vaak probleem voor veel bedrijven. Wanneer een flinke groei of juist een reorganisatie heeft plaats gevonden, is vaak niet meer bekend hoe, waar en via wie de vaste telefonie is geregeld. Het ontbreekt dan ook vaak aan een compleet overzicht; over hoeveel aansluitingen u beschikt, zijn deze nog actueel en tegen acceptabele kosten?

 

1Voice kan u vrijblijvend een advies uitbrengen. Wij kunnen u daarbij direct aangeven of er binnen uw organisatie kosten kunnen worden bespaard. 

 

Mocht blijken dat na het evalueren van uw situatie een overstap naar 1Voice gewenst is, dan beschikt u bij 1Voice over een aantal voordelen. Zo volgt 1Voice de ontwikkelingen in de markt van telecommunicatie op de voet. U bent hierdoor gewaarborgd dat u altijd over de beste oplossing beschikt. Tevens kunt u bij vragen altijd terecht bij onze ervaren medewerkers.

 

Een ander groot voordeel is de wijze van facturering. Bij 1Voice heeft u de mogelijkheid om per telefoonnummer uw factuur te laten specificeren. Hierdoor zijn de kosten per nummer direct inzichtelijk en welke gebruiker deze kosten veroorzaakt. dit kan met name voordelig zijn in een grote bedrijven, voor de eventuele doorbelasting binnen uw organisatie.

Vaste telefonie 1Voice B.V.

Meer weten over vaste telefonie van 1Voice?

Wilt u meer weten over vaste telefonie? Of wilt u een afspraak met één van onze professionals? Ook dat is mogelijk! Onze professionals nemen samen met u alle mogelijkheden door. U kunt vragen stellen en krijgt direct feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk over de mogelijkheden in vaste telefonie.


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400