Track & Trace

Heeft U behoeft aan een goed werkend track & trace systeem voor uw rittenadministratie? 1Voice beschikt over een gebruiksvriendelijk systeem wat perfect aansluit op uw wensen. De mogelijkheden van ons systeem zijn zeer uitgebreid en geven u een inkijk in het verloop van de ritten en de afgelegde kilometers van uw medewerkers.

Waarom track & trace van 1Voice?

Het ritregistratiesysteem van 1Voice sluit aan op uw wensen en voldoet aan de hedendaagse wetgeving. Het systeem beschikt over een erkend keurmerk, wat u registratie direct sluitend maakt voor de Belastingdienst. Tevens voldoet ons systeem aan privacy en zorgt het voor een veilige opslag van uw bedrijfsdata.

  • Besparing

Door ons systeem te gebruiken voor een complete rittenregistratie is het niet meer nodig om handmatig uw kilometerstanden, adressen, tijden en routes in een document bij te houden. Doordat al deze handelingen verdwijnen worden uw werkzaamheden efficiënter, bespaart u kosten en voorkomt u fraude van uw medewerkers.

  • Monitoring

Het systeem is gebruiksvriendelijk en beschikt over diverse functie. Daardoor is het voor u gemakkelijk om direct inzicht te krijgen in de efficiëntie van werken van uw medewerkers. U ziet precies wanneer en hoe lang uw medewerker op een bepaalde locatie heeft doorgebracht. Met deze informatie kunt u uw routes optimaliseren of de werkwijze van uw medewerkers verbeteren.

 

Functionaliteit

Ons programma track & trace beschikt over de volgende functionaliteiten:

  • Directe rittenregistratie
  • Keuze zakelijk of privégebruik van uw auto
  • Bestuurdersherkenning
  • Admin control panel (via internet kunt u inloggen en de geregistreerde data bekijken)
  • Data back-up; van minimaal 1 maand tot maximaal 7 jaar
  • Gratis updates

Track & Trace 1Voice B.V.

Meer weten over track&trace van 1Voice?

Wilt u meer weten over ons product track&trace? Of wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals? Ook dat is mogelijk! Onze professionals nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt vragen stellen en krijgt direct feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk over de mogelijkheden van track&trace.


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400