CORONA VIRUS

  • 17-3-2020

Geachte relaties,

Het zal u niet ontgaan zijn. We worden wereldwijd hard getroffen door het Corona Virus. Nederland is ook niet gespaard gebleven.

Het is nu zaak om met ons alle een steentje bij te dragen. We dienen ons dan ook zoveel als mogelijk is, te houden aan de voorschriften die de RIVM heeft gedaan. Alleen dan kunnen we proberen de impact en gevolgen van dit virus zo beperkt mogelijk te houden.

Een van de belangrijkste zaken is om de aankomende weken, en tenminste tot 6 april, zoveel mogelijk persoonlijke contacten te vermijden. Daarnaast dient u minimaal 1,5 meter afstand te houden en meerdere malen per dag uw handen goed te wassen.

1Voice heeft zelf ook met de beperkingen te maken die zijn ontstaan door de verspreiding van dit virus. Wij werken met man en macht vanuit kantoor en thuis om alle relaties te voorzien van een thuis werkplek.

Met onze prachtige telefonie en IT oplossingen wordt thuis werken wel heel makkelijk. Wij raden ook aan om de telefonie zo in te richten dat je vanuit huis perfect bereikbaar bent zoals je dat normaal ook vanuit kantoor bent. Met een juiste inrichting blijven alle functionaliteiten ook exact hetzelfde vanuit huis als waar u normaal op kantoor ook beschikking over heeft.

Op het gebied van uw IT is het sterk aan te raden om Microsoft Teams in te gaan zetten. Microsoft Teams biedt een flexibele en vertrouwde manier om productief te blijven. Met Microsoft Teams kun u overal eenvoudig en flexibel samenwerken in de Cloud.

1Voice heeft over dit onderwerp vorig jaar en ook begin van dit jaar al diverse malen verteld en geschreven, maar we zien nu ook hoe belangrijk dit onderdeel is van uw totale IT omgeving en inrichting.

Ook stellen wij onze experts beschikbaar om na afloop van deze pandemie (Covid-19) u volledig te helpen met het juist inrichten van telefonie en Microsoft Teams om in de toekomst altijd goed voorbereid te zijn mochten dergelijke bijzondere situaties zich nogmaals voordoen.

Team 1Voice staat voor u klaar. In goede en slechte tijden!


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400