1Voice breidt uit

  • 8-4-2019

ramon photo4.jpg

 

NIJMEGEN – Per 1 april is het team van 1Voice total communication uitgebreid met een ervaren buitendienstmedewerker. Ramon Konings is 29 jaar en al jaar en dag adviseur in de telecom sector. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest bij KPN Zakelijk, heeft hij de overstap naar 1Voice gemaakt.Ramon aan het woord

“De afgelopen jaren heb ik veel mogen leren op het gebied van telecom en ICT. Gedurende deze periode heb ik me bezig gehouden met de mogelijkheden op het gebied van VoiP en de omzetting van traditionele (bel)systemen naar deze nieuwe (Hosted) VoiP systemen. Wat mij hierin aanspreekt zijn de nieuwe mogelijkheden in functionaliteit en gebruikersgemak die voor de meeste bedrijven van grote toegevoegde waarde zijn. Op het moment dat ik een bedrijf mag helpen haar omzet te verhogen door nieuwe functionaliteit te introduceren ben ik meer dan een leverancier in Telecom maar een partner waardoor de onderneming zich kan blijven focussen op hetgeen dat ze doen. Dit is dan ook de reden waarom ik ervoor heb gekozen om me aan te sluiten bij het ijzersterke team van 1Voice.

 

Ervaren kennispartner

Na enkele jaren vraag en aanbod samen gebracht te hebben bij KPN zakelijk, ben ik veel te weten gekomen over de mogelijkheden maar ook onmogelijkheden en heb ik besloten om zorg te willen dragen voor het gehele proces van advies tot en met oplevering. Bij 1Voice kan ik nu altijd het beste advies verstrekken en ben ik niet meer provider afhankelijk waardoor de klantwens altijd voorop staat. Hierin onderscheiden wij ons in de telecom branche. Wij zijn in staat MKB Nederland te ondersteunen en te ontzorgen, met als doel duurzame relaties op te bouwen met onze klanten. Het blijven leveren van een toegevoegde waarde is daarbij een belangrijk speerpunt.”

 

 

Oplossingen voor verouderde ISDN lijnen

Ramon gaat zich binnen 1Voice bezig houden met vaste en mobiele telefonie. Zo zal Ramon een actieve rol gaan spelen bij het adviseren van klanten die nu nog steeds ISDN lijnen hebben. Aangezien KPN per 1 september 2019 stopt met de ISDN diensten is het voor bedrijven uiterst belangrijk niet langer te wachten met het vervanging van de bestaande telefonie omgeving. Door de jarenlange KPN ervaring van Ramon weet hij als geen ander bedrijven hierin te adviseren. Tevens zal Ramon zich bezig houden met het overige product- en dienstenportfolio van 1Voice. Daarbij valt te denken aan camerasystemen, ICT oplossingen, Track & Trace, IoT en De Werkbonapp.

 

Werkbonapp

De Werkbonapp is een voorbeeld van een product dat uitermate geschikt is voor een bedrijf met mensen in de buitendienst voor service en onderhoud of andere installatie of leveringswerkzaamheden. Nooit meer gedoe met papieren, discussies over de uren of uitgevoerde werkzaamheden. Bekijk onderstaand filmpje en maak vrijblijvend een afspraak met 1Voice B.V. voor een demo. https://vimeo.com/297080164/4e2754899d


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400