ISDN stopt in 2019

  • 10-12-2018

kpn-kondigt-einde-isdn-aan (1).jpg

KPN stopt met ISDN. Op 1 september 2019 kunt u geen gebruik meer maken van deze diensten. Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefoondienst. Als u nog gebruik maakt van ISDN wacht dan niet te lang met overstappen! Dus om te voorkomen dat u op 1 september 2019 ineens uw telefoondiensten kwijt bent, is het verstandig om tijdig op te zoek te gaan naar een alternatief.

 

Wat is het alternatief voor ISDN

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te stappen naar VoIP. Op dit moment is dit een toename van 35% per jaar. Veel bedrijven zien de voordelen van VoIP ten opzichte van traditionele ISDN aansluitingen. VoIP biedt namelijk veel meer functionaliteiten en kan veel flexibeler vormgegeven worden. Een VoIP telefooncentrale kan in principe meegroeien met de organisatie. Er kan een onbeperkt aantal telefoontoestellen aangesloten worden. Er kunnen direct nieuwe medewerkers aangemaakt worden. Bovendien is het gebruik van een fysiek telefoontoestel niet meer vereist. Een VoIP telefoonnummer kan worden doorgeschakeld naar een 06-nummer. Daarnaast kan je via een app op je computer of smartphone, de zogenoemde softphone bellen met het telefoonnummer van de zaak, ongeacht de locatie. Wel zo professioneel.

Aangezien bijna iedereen tegenwoordig beschikt over een krachtige internetverbinding en dit geen beperking meer vormt, is VoIP geschikt voor vrijwel elk bedrijf. De besparing die hiermee wordt bewerkstelligd zijn onder andere de kosten voor het onderhoud van de ouderwetse telefooncentrale. Daarnaast zijn de gesprekstarieven van het bellen via internet een stuk goedkoper dan via een traditionele telefoonlijn.

Voor meer info kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs via telefoonnummer 024-7601400 of een email sturen naar cloudtelefonie@1voice.nl.


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400