KPN stopt met ISDN 2

  • 5-5-2017

KPN-stopt-met-ISDN.jpg

KPN stopt met ISDN 2! Wat betekent dit voor u?


KPN stopt het leveren van diverse PSTN en ISDN diensten. Dit raakt direct een zeer groot gedeelte van het Nederlands bedrijfsleven. De analoge- en ISDN centrales dienen in de meeste gevallen te worden vervangen door een Voip oplossing. Veel bedrijven zijn hier nog niet op voorbereid.
Voor bedrijven met een traditionele telefooncentrale is dan ook niet de vraag of u overgaat naar een VOIP centrale (bellen via internet) maar wanneer u overgaat.
Geen nood! In zeer veel gevallen biedt de Voip oplossing kansen voor uw organisatie.
1Voice ondersteunt bedrijven met de keuze en volledige implementatie van beste Voip oplossing, zowel op locatie als in de cloud. Doordat gewerkt wordt met verschillende leveranciers kan 1Voice hier objectief advies in geven in de beste telecomoplossing en uw wensen en behoeften centraal laten staan.
Een nieuwe Voip oplossing betekent voor bedrijven vaak een directe kostenbesparing of risicoreductie. Daarnaast zijn er met een Voip centrale  talloze faciliteiten mogelijk die uw interne organisatie kunnen versterken en uw positie in de markt zullen verbeteren.
Wilt u graag weten welke voordelen een Voip oplossing voor uw organisatie heeft?
Neem gerust contact op met 1Voice voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 024-7601400 of mail naar klantenservice@1voice.nl.


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400