Vakantie gadgets en accessoires

  • 4-7-2016

De zomerperiode is ideaal voor een warme vakantie aan het strand, een stedentrip door Europa of om gezellig te kamperen in Nederland. We hebben vijf accessoires voor u uitgezocht die u zeker niet moet vergeten als u op vakantie gaat!

1] Waterdichte case voor uw Smartphone
Met een waterdichte case hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw Smartphone nat wordt als u aan het zwembad of strand ligt. Het speciale ontwerp zorgt voor perfecte afdichting en bescherming van uw Smartphone. Alle functies blijven beschikbaar en zonder daarbij onnodig veel ruimte aan toe te voegen.

2] Extra power voor onderweg
Uw Smartphone is de ideale reiscompagnon, u kunt muziek luisteren in de auto of een film kijken in het vliegtuig. Helaas is de Smartphone nog niet ''smart'' genoeg om hele dagen vol te houden met een acculading. Een powerbank is hiervoor een handige oplossing. U kunt op elk moment van de dag uw Smartphone van extra stroom voorzien.

3] Entertainment in de auto
Als u jonge kinderen heeft en u gaat op vakantie met de auto, dan is het wel zo fijn om ze met een tablet te amuseren op de achterbank. Zodat je in alle rust en veiligheid op uw vakantiebestemming aankomt. Met een tablet houder voor het hoofdsteun kunt u iedere tablet aan de hoofsteun bevestigen. De kinderen kunnen dan aangenaam een film kijken op de achterbank. Tevens kunt u bij 1Voice terecht voor houders voor uw eigen Smartphone of tablet.

4] Muziek voor op het strand
Doormiddel van Bluetooth of een 3.5 mm audiokabel makkelijk op elke plek naar uw favoriete muziek luisteren. De ideale speaker voor de zomervakantie is compact gaat vele uren mee op een acculading. Daarna kunt u hem gemakkelijk via een USB kabel weer opladen. Met de ingebouwde microfoon gaat u naadloos over in een telefoongesprek om handsfree te bellen.

5] Carkit
Met een carkit belt u een stuk veiliger in de auto. Doordat het geluid van uw telefoon wordt versterkt door de carkit, hoeft u uw telefoon niet meer vast te houden. Hierdoor bent u veel beter in staat om u te concentreren op het verkeer. Welk type carkit het beste voor u is, hangt af van uw (bel)gedrag in de auto. Een plug-and-play carkit laat zich eenvoudig installeren, maar levert niet de beste geluidskwaliteit. Een inbouwcarkit levert een perfect geluidskwaliteit, door gebruik te maken van de speakers van uw auto, maar dient (professioneel) ingebouwd te worden. Hiervoor kunt u ook bij 1Voice terecht.

accessoires.jpgService

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400