Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

  • 22-2-2016

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge: toppers met ongeëvenaarde camera
Samsung heeft na de zeer succesvolle Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge twee nieuwe high endsmartphones gelanceerd: de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Deze toppers van Samsung gaan alle verwachtingen waar maken. De belangrijkste eyecatcher: de vernieuwde camera.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge dunnner en nog fraaier
Samsung heeft ervoor gekozen geen drastische veranderingen door te voeren bij de Galaxy S7, maar vooral zijn voorganger, de S6, te perfectioneren. Dat zie je het beste terug in het design van het toestel. Zo steekt de achterzijde van de camera bijna niet meer uit, is de smartphone over het algemeen dunner geworden en heeft het toestel een nog hoogwaardigere afwerking. Ook zijn de Galaxy S7-toestellen nu, in tegenstelling tot de S6, geheel stof- en waterdicht. De Galaxy S7 Edge heeft nog steeds een aan beide zijden mooi afgerond scherm. Opvallend en stijlvol.
De Galaxy S7 Edge heeft een 5,5 inch Super Quad HD Super AMOLED-scherm. De Galaxy S7 heeft eenzelfde scherm, maar is met zijn 5,1 inch diagonaal net wat kleiner. Zoals we van Samsung zijn gewend, geven de schermen zeer contrastrijke en scherpe beelden. Het blijft genieten.

Nieuwe Samsung S7 en S7 Edge maken verbluffend fraaie foto's
De Galaxy S6 eindigde al vaak bovenaan de lijstjes van de beste camerasmartphone. Dat heeft Samsung allerminst lui gemaakt. Met de camera in de Galaxy S7 doen de Koreanen er nog een flinke schep bovenop. Zo hebben ze de pixels op de sensor vergroot, waardoor deze meer licht kunnen opvangen. Ook hebben ze de camera nu voorzien van lens die maar liefst een diafragma aankan van 1.7. Door deze twee verbeteringen kun je nu nog betere foto’s maken onder slechte lichtomstandigheden. De resultaten die we tijdens de eerste test behaalden, waren verbluffend. Verder is het autofocus-systeem van de camera sterk verbeterd. Het scherpstellen gaat nu razendsnel, waardoor je bijna nooit meer onscherpte foto’s krijgt. Uiteraard heeft de S7 de mogelijkheid om in 4K te filmen. Dat levert haarscherpe beelden op. De beeldstabilisatie zorgt ervoor dat deze scherpe beelden mooi vloeiend blijven.

Geïntresseerd in de nieuwe Samsung Galaxy S7 of Samsung Galaxy S7 Edge?
Wilt u de Samsung Galaxy S7 of Samsung Galaxy S7 Edge bestellen als pre-order zodat u als eerste het toestel in handen heeft? Dan kunt u contact opnemen via 024-7601400 of via info@1voice.nl
Galaxy S7.jpg


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400