1Voice ziet de toekomst in cloud diensten

  • 19-10-2015

Volgens 1Voice B.V. ligt de toekomst in cloud diensten. Bedrijven zullen steeds vaker kiezen voor een oplossing van telefonie of ICT vanuit de cloud.

Hardware op locatie van de ondernemer zal gaan afnemen om de dood eenvoudige reden dat het niet meer van deze tijd is. Op dit moment is de keuze om wel of niet in de cloud te gaan werken vaak nog een financiële keuze. In veel gevallen is werken in de cloud kostbaarder als werken met hardware en software op eigen locatie. Maar dit duurt niet lang meer...

Wij denken dat de voordelen van werken in de cloud veel zwaarder wegen dan het financiële aspect waar in eerst instantie naar wordt gekeken. De bedrijfszekerheid gaat met ruim 60% omhoog, en hoe prettig is het om overal , waar ook ter wereld heel eenvoudig te kunnen beschikken over uw eigen bedrijfsgegevens.

Qua telefonie gaat het nog een stap verder. Met telefonie vanuit de cloud bent u overal waar ook ter wereld bereikbaar onder uw eigen vaste nummer en kunt u zelfs uitbellen met uw eigen vaste nummer. U kunt dus werken waar en wanneer u maar wilt alsof u gewoon op kantoor zit. Voor uw collega’s bent u gewoon wel of niet beschikbaar. Gesprekken kunnen doorverbonden worden en het belangrijkste, uw klanten kunnen u gewoon bereiken zoals ze dit gewend zijn.

Zoals wij 2 jaar geleden ook al hebben aangegeven op een conferentie. Voor ons is niet de vraag of de ondernemer in de cloud gaat werken, maar wanneer…

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, of een vrijblijvende analyse in uw bedrijf neem dan contact met ons op.

 

cloud diensten 1Voice B.V.


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400