1Voice op Maasvallei.net

  • 16-4-2015

De telecombranche is dagelijks aan veranderingen onderhevig door nieuwe producten, diensten, merken, services en klantverwachtingen. Daarom heb ik vorig jaar mijn zakenpartner uitgekocht om samen met mijn medewerkers volledig te kunnen focussen op onze dienstverlening. In die zin heb ik mijn eigen bedrijf overgenomen zegt Paul Dubbers.

Wij leveren Mobile Telefonie, Vaste Telefonie, Vast-Mobiel Integratie, Hosted Telefonie, ICT diensten, Track & Trace volgsystemen voor mobiliteit, Service en Repair. Omdat ook veranderingen bij onze leveranciers de orde van de dag zijn, vindt ons team het belangrijk open en eerlijke relaties met onze klanten op te bouwen voor de langere termijn. We zitten in Nijmegen sinds kort op de begane vloer met totaal zeven medewerkers.

Op de foto staat een deel van het team letterlijk achter 1Voice Total Communication.

Ik heb me aangesloten bij het Maasvallei Netwerk om in contact te komen met collega’s uit de branche om kennis en informatie uit te wisselen en natuurlijk om via de nieuwssite Maasvallei.net onze ontwikkelingen onder de aandacht te kunnen brengen, want dat vind ik belangrijk voor onze relaties.

Bron: maasvallei.net


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400