Mobiele telefonie

Het gebruik van mobiele telefonie neemt een steeds groter aandeel in de communicatie door uw bedrijf. 1Voice kan u adviseren in de keuze van het juiste abonnement, dat tegen de laagste kosten het beste aansluit bij uw behoefte.  

 

Aan de hand van de laatste mobiele facturen, kunnen wij vrijblijvend een advies uitbrengen. Onze passende oplossing is altijd voorzien van een onafhankelijk advies. 1Voice beschikt over diverse mobiele partners, waarmee vrijwel altijd een besparing kan worden gerealiseerd.

 

Mocht blijken dat na het evalueren van uw situatie een overstap naar 1Voice gewenst is, dan beschikt u bij 1Voice over een aantal voordelen. Zo volgt 1Voice de ontwikkelingen in de markt van mobiele communicatie op de voet. U bent hierdoor gewaarborgd dat u altijd over de beste oplossing beschikt. Tevens kunt u bij vragen altijd terecht bij onze ervaren gecertificeerde medewerkers.

 

Een ander groot voordeel is de wijze van facturering. Bij 1Voice heeft u de mogelijkheid om per telefoonnummer uw factuur te laten specificeren. Hierdoor zijn de kosten per nummer direct inzichtelijk en welke gebruiker deze kosten veroorzaakt. dit kan met name voordelig zijn in een grote bedrijven, voor de eventuele doorbelasting binnen uw organisatie.

 

Mobiele telefonie 1Voice B.V.

Meer weten over mobiele telefonie van 1Voice?

Wilt u meer weten over mobiele telefonie? Of wilt u een afspraak met één van onze professionals? Ook dat is mogelijk! Onze professionals nemen samen met u alle mogelijkheden door. U kunt vragen stellen en krijgt direct feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk over de mogelijkheden in mobiele telefonie.


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400