Mobiel internet

Mobiel internet: wie kan er tegenwoordig nog zonder? Het gebruik is tegenwoordig een belangrijke manier om te kunnen communiceren. Wie kent het niet; nog even snel een e-mail beantwoorden, een whatsapp sturen of nog even snel iets op social media plaatsen. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om 24/7 per dag bereikbaar te zijn of om iets te communiceren. Met mobiel internet van 1Voice beschikt u dan ook over een complete oplossing met daarbij een goed bereik. Tevens geeft 1Voice u een passend advies in het aantal MB’s data en de keuze in 3G of 4G.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

Belangrijk is om te weten dat niet alle toestellen 4G geschikt zijn. Controleer daarom voorafgaand of u toestel over de juiste specificaties beschikt. Bij twijfel kunt u altijd één van onze gespecialiseerde medewerkers raadplegen. Tevens kent Nederland nog geen landelijk netwerk voor 4G. Hierdoor heeft u in sommige delen van het land nog geen 4G bereik, maar wordt er automatisch 3G aangeboden.

Het belangrijkste verschil tussen 3G en 4G is dat een 4G netwerk 10x sneller internet levert. Hierdoor is het 4G netwerk zeer geschikt voor het gebruik als mobiele hotspot, voor bijvoorbeeld uw laptop.

 

Mobiel internet 1Voice B.V.

Meer weten over mobiel internet van 1Voice?

Wilt u meer weten over mobiel internet? Of wilt u een afspraak met één van onze professionals? Ook dat is mogelijk! Onze professionals nemen samen met u alle mogelijkheden door. U kunt vragen stellen en krijgt direct feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk over de mogelijkheden in mobiel internet.


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400