Diensten

Profiteren van de diensten van 1Voice? Hier geven wij u een impressie over de diverse mogelijkheden die wij als 1Voice u als klant kunnen aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht qua CPS diensten, managed voice, mobiel internet, mobiele telefonie, mobile device managment, track&trace en nog veel meer diensten. Meer informatie over één van onderste diensten? Klik op meer informatie en u komt op desbetreffende pagina van uw geselecteerde dienst.

 

CPS diensten

Carrier Pre Selection (CPS) is een methode om via uw bestaande KPN telefoonlijn goedkoper te bellen. CPS van 1Voice zorgt namelijk dat u via een alternatieve provider kunt telefoneren. Hierdoor bent u vele malen goedkoper uit dan bij uw huidige aanbieder.

Meer informatie >>

 

Managed Voice

Telefonie wordt steeds gemakkelijker! Door de opmars van VOIP hoeft u binnen uw bedrijf niet meer te beschikken over centrale telefoonapparatuur, deze aan te leggen of te onderhouden. Hiervoor bestaat namelijk een uitstekend alternatief: Managed Voice.

Meer informatie >>

 

Mobiel internet

Mobiel internet: wie kan er tegenwoordig nog zonder? Het gebruik is tegenwoordig een belangrijke manier om te kunnen communiceren. Wie kent het niet; nog even snel een e-mail beantwoorden, een whatsapp sturen of nog even snel iets op social media plaatsen.

Meer informatie >>

 

Mobiele telefonie

Het gebruik van mobiele telefonie neemt een steeds groter aandeel in de communicatie door uw bedrijf. 1Voice kan u adviseren in de keuze van het juiste abonnement, dat tegen de laagste kosten het beste aansluit bij uw behoefte.

Meer informatie >>

 

Mobile device management

Voor het beheren en beveiligen van uw mobiele apparaten biedt 1Voice u Mobile Device Management aan.

Meer informatie >>

 

Track & Trace

Heeft U behoeft aan een goed werkend track&trace systeem voor uw rittenadministratie? 1Voice beschikt over een gebruiksvriendelijk systeem wat perfect aansluit op uw wensen. De mogelijkheden van ons systeem zijn zeer uitgebreid en geven u een inkijk in het verloop van de ritten en de afgelegde kilometers van uw medewerkers.

Meer informatie >>

 

Unified communications

Om uw medewerkers altijd en overal met elkaar te kunnen laten communiceren is de Unified Communications van 1Voice de ideale oplossing. Het integreert alle verschillende communicatiemiddelen, zoals vaste en mobiele telefonie, e-mail, fax, voicemail en chat, tot één systeem.

Meer informatie >>

 

Vaste telefonie

Het beheer van vaste telefonie is vaak probleem voor veel bedrijven. Wanneer een flinke groei of juist een reorganisatie heeft plaats gevonden, is vaak niet meer bekend hoe, waar en via wie de vaste telefonie is geregeld. Het ontbreekt dan ook vaak aan een compleet overzicht; over hoeveel aansluitingen u beschikt, zijn deze nog actueel en tegen acceptabele kosten?

Meer informatie >>

 

Vast-mobiel integratie

Door de huidige technologische ontwikkeling in telecommunicatie raken vaste en mobiele telefonie steeds verder geïntegreerd.

Meer informatie >>

 

ICT

De huidige snelle technologische ontwikkeling laat een steeds verdere integratie van ICT en telecommunicatie zien. 1Voice biedt u de mogelijkheid optimaal te profiteren van de voordelen van deze ontwikkelingen.

Meer informatie >>


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400