CPS diensten

Carrier Pre Selection (CPS) is een methode om via uw bestaande KPN telefoonlijn goedkoper te bellen. CPS van 1Voice zorgt namelijk dat u via een alternatieve provider kunt telefoneren. Hierdoor bent u vele malen goedkoper uit dan bij uw huidige aanbieder.

 

Merkt u iets als klant? Binnen enkele stappen loopt uw telefoonverkeer via een externe aanbieder. Door een aanpassing achter de schermen en een activering van de dienst bent u binnen enkele ogenblikken omgezet naar een CPS aansluiting. Op locatie hoeft er geen extra apparatuur te worden geplaatst of een aanpassing te worden gedaan in uw telefooncentrale. U behoudt dezelfde infrastructuur als u nu gewend bent van KPN. Tevens blijven uw huidige telefoon- en faxnummers ongewijzigd.

 

U kunt een CPS aansluiting ook gebruiken in combinatie met een ISDN aansluiting. Ook in dat geval profiteert u van de kostenbesparing. Na uw overstap ontvangt u maandelijks via 1Voice een gespecificeerde en overzichtelijke factuur van uw telefoonkosten. De abonnementskosten zullen nog steeds apart aan u worden gefactureerd via KPN.

CPS diensten 1Voice B.V.

 

Meer weten over CPS van 1Voice?

Wilt u meer weten over ons product Carrier Pre Selection (CPS)? Of wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals? Ook dat is mogelijk! Onze professionals nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt direct vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk over de mogelijkheden in Carrier Pre Selection (CPS).


Service

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op!

024-7601400